Си Адыгей

Си хэгъэгу си гупсэ сырекlокlы.
Хэт уфэзгъэдэна Адыгей?!
Гум къэгъагъэ дахэу укъыгокlэ.
Чlыр огъэкlэракlэ Адыгей!

Жъыу:
Си Адыгей!
Си Адыгей!
Джэгур огъэджэгури, Ей!
Си Адыгей!
Си Адыгей!
Лъагъуныгъэр-оры Адыгей!

Анэм фэдэу сэ осэгъэлъапlэ.
Ущыlэфэ, сэри сыщыlэн.
Къэсымыгъотын егъашlи чlапlэ,
Гупсэфыгъор сыпсэ къизыдзэн.

УиШъхьэгуащэ лъынтфэмэ арэчъэ-
Гъашlэр къысэзытэу сидунай.
Мы орэдыр къушъхьэ псынэкlэчъэу,
Рэгушхонэу си хэгъэгу пай.


04.03.2020 илъ.
къ. Тэхъутэмыкъуай


Рецензии
Машаллахь!

Расита Хаткова   08.01.2021 03:03     Заявить о нарушении
Спасибо Расит!😊😊😊

Шефруков Адам Рамазанович   08.01.2021 12:48   Заявить о нарушении