Такыj во сатiн в каптурi в вас

Когда вновь подскочіт Магнітное поле Землі,
А это вот-вот ведь случіцца,
Попадают резко j шэ дуvыjі вчора пынькы.
Так мні показалы і j в сні бо.

Колы капітально апосліj поста пудjісы
Да шэ j почытаjіш хваjн кныvку,
Ек ты тут ны звалысься онь на 4 доскы
І влад хропанэш в холодінцы j.

Мы тутака Ёгы. З одным, ну, старым.
Спымо но, ек выjдэ, вночі вvэ.
Бо ек ты, хы, еjця своjі обхы3ш:
Там нету ш ны сількы j.
І вот… вскакваj, друг, на бутылку.

І я но почув гэты пэршыjі во 2 радкы,
Пудневся ексь з лыvка
І, да, взьмы і враз гэтэ всэ запышы.
А гугла ны хоч, пан, у мызу?
Так-так! В нас условья новішы вш!

А нам ведь шэ j хочыця бігчы…
Сам знаjіш, куды, га!
Нет-нет! Ты чытаj, бо одміныть
Запрос і про магніты.

У нас Сатана, каvуть, змывся одсіль.
Шэ дэся у 40-овыя.
І Новая Эра вvэ правыть людьмы.
А тыя… шэ всё, быццам мышы.

Сыдеть за горчычко! Кусають салкы!
А шо jім та некая зміна!
То v выдумав хтося j Махатмыj Завіт.
І наsо jім Сат зрозуміты.
Ныхаj vрэ vеб коронавірус.

Огонь v святыj влад прымыныв vыд 


Рецензии