А эпiцэнтр событij здесь,

Дэ Бенкендорфу ткут споднычку

Неваvно, што у тя в ізбе
Не столь уv гэтак прам отлічно,
Куда ваvнеj, чтоб ты сумел
Прі том спокоjно сісты jісты.

Неваvно, что у тя в уме
Оно vэ шося дывнэ шызкам,
Куда страшнеj, шо ты ныек
Ны вдолав ногы даv помыты.

От мы спланіровав уvэ:
Так, гэто будэ дэсь вночі, мо.
А тут… ого! Доvді стучеть!
А в нас ныма тут і баліjі.

Усі тазы…эх, на дворе!
Шоб с крышы ны лылось пуд сціны.
Ну, так от мы тут і помылысь.
А дэ яка sэ баня в негр. 

І мы сідім і сырчык ем.
Тіві смытаныё заліпвам.
А крошок!.. хто jіх пудбырэ?
Канал Культура! Покыль стышся!

Мы тут запышымо, мо, нішо.
Аб тым, як мы vывем ва в рылк.
Ну, так деревню драvнять німцы.
А вы былі у Рыловыsах?

Мана, шо бочкарі в jіх!
Всі вымырлы і згыблы.
І ны в колодязах водыцы.
Выдро v пустэе гындэ.

Ха-ха! Ну, выспавсь дідко!
Шэ аv посля обіда.
От і зробыв шось нібы зь.
Іды куды счас выскоч.


Рецензии