8 Марта. The 8 of March

Источником начала без конца я в этот день опять вошла,
Как откровеньем смотрят цифры,
Где в тройке ,оставаясь как остов,
Восьмерки стан сомнением прожжен.

Что в женской участи ?Одно начало!
Подковами сомкнулась тень,
И на мгновенье мне вдруг показалось
Что кандалами тройки этот день одет!

Где троица ,и где святыни тени,
Что в женском плаче истину обрев
Вымаливали жизни выпить чашу,
Рожая богу продолженье снов.

Что вздох твой ,женщина ?
Как птицы щебет, уносит листопад любви,
Пытаясь спрятаться в забвении  восьмерки ,
Оберегом от тоски.

Два круга-судеб двух начало,
Два сердца окрыленные  судьбой,
Я в славном дне 8 марта
Нашла  калитку в благости покой.

From beginning to the end  this day comes again,
It  looks like  revelation
Where  three points on the top
Eight mill doubt burned through.

What's in a woman's fate ?
A start?Or just one day?
A shadow closed  like  burning star,
And for a moment I realised that the shackles of the saint that day formed!

Where's Trinity ?
And where are  shadow  shrines?
What is the truth in a woman's  night cry ,
Begging for life to drink the Cup,giving birth to God sons  of having  trump?

What is your sigh, woman ?-Like birds chirping, voice   giving to people leaves Fall of love,trying to hide in oblivion  eights ,a  melancholy sheet against  bad days .
Two circles  feel like  beginning of two days,Two hearts inspired by one fate .
I'm in the glorious day of March 8 found a gate in the goodness of pray.


Рецензии