***

Твій дотик ніжний, такий гарячий,
У душу дивляться карії очі.
Ти своєвільний і нетерплячий,
Дні поруч легкі і жаркі ночі.

Твій сміх бадьорий, такий ласкавий,
І вмить лиш посмішка на обличчі.
Ти як ковток ранкової кави,
І, точно знаю, один із тисячі.

Твоя підтримка - моя опора,
Маяк у штормі і навігатор,
В ній дуже сильне, рішуче слово,
Немов ти книги моєй співавтор.

І щогодини і щохвилини
Тепло живе, розповзаючись в серці.
І як би знав ти наскільки сильно
Воно тріпоче між ребер і б'ється.

Мальонкіна Ен
01.03.2020


Рецензии