Веди мене, поезiе, в свiти

Поезіє моя!Веди мене в світи,
Я так ще хочу в цьому світі жити.
Лети туди,за океан лети,
Так хочеться багато залишити.

Країно,моя музо,земле рідна!
Чому так пре мене,скажи мені?
Так хочеться з тобою жити плідно,
Не хочеться купатись у багні.

Сто перший раз звертаюся,ти чуєш?
На серці в мене туга,щось зтискає.
Мої слова, я думаю ,врахуєш,
Чому на чужині вона блукає?

Садок тут свій,тут батьківська хатина,
Хлюпоче Бистриця,тут жито колоситься,
А там вона одна,як сиротина,
Чому,скажи,чому мені не спиться?

13.12.2019.


Рецензии