про матрац...

Багато різних є реклам
По теліку і в компі.
Що пропонують знижки вам
Для затишку у домі.

Яскраві слогани у них
Приваблюють, як гімни.
Удар приймаємо під дих…
За вчинки наші гідні.

Та розум каже нам – зажди,
ЩО, якість височенна?
Алє з довірою завжди,
Купуємо все чемно.

Я теж, німов би під гіпноз,
Для ліжка щось схотіла.
Мені реклама стільки доз
Вколола, мама мила!

Ортопедичний той матрац
І подушкИ лікують.
Ще надувний з водою – клас!
На ньому балансують.

Синенький заказала я
Матрац з водою гарний.
Зраділа і моя сім"я.
Та коштує захмарно.

І ось настав той день та час,
Щоб спробувати в ділі.
Дала я дітям той матрац,
Щоб трохи пораділи.

На ньому мій онук стрибав,
Як на батуті довго,
А потім втомлений він спав.
Матрац пройшов ці спроби.

Мені настала черга теж.
Коли пішли всі з дому
У гості заявився Серж,
Міленький, мій знайомий.

Як господиня я дала
Матрац потестувати –
Зрадів, мов дитинча, з села
Почав, як кінь стрибати.

Не малий зріст його, вага,
Своє зробили діло –
Ой лишенько, пішла вода
З матрацового тіла.

Воно полопалося скрізь,
Нас дуже налякало.
Отож, збирати воду лізь –
Я Сержу наказала.

Прибіг наш збуджений сусід –
Що скоїли, ганебні?
Так наробив матрац цей бід –
Ремонт мені потребний.

Тож, помилковою була
Купівля ця рекламна.
Я на канапі знов спала
Своєї дуже гарно.

                22.02.2020


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.