скарб

розтягнути б на всю стіну
мапу твоєї душі,
закарбувати в історії красу твого тіла
та передати мелодію твого сміху,
без фальші,
нашим майбутнім дітям.


нехай весь світ заздрить,
без скарг і знає,
що ти,
мій найголовніший скарб

1.3.20


Рецензии