Весняний день...

Весняний день і на душі весняно,
Так хороше обласканому бути,
В серденьку зараз сонячно й духмяно…
Все те, що відчуваю, не забути!

Купаюся в цім щасті, вся в цілунках
Із раннього світанку до вечора!..
Ось знову чую: «Йди, моя чарунко...»
А я йому: «Іду, моя опоро!»

Взаємність наша виплекана з часом.
Так, все було, та мали ми надію,
Зустрінуте проходили ми разом,
Дощу було в достатку, суховію!

Терпіння звали, вчилися терпіти,
Оволоділи ним (вся слава Богу),
Старалися в шляху порозумітись,
І щастя завітало до порогу!

Кохаємося!.. Згода в кожнім кроці,
Обличчя сяють, серденька радіють
Від почуття, всіх радісних емоцій…
І душеньки у нас не осеніють!

Весняний день…І  ми в танку веснянім!..
                02.03.2020


Рецензии