Геть смуток 1 розчарування!

Паркан гнилий?! Іржава сітка?!
Прості дерева і кущі?!
Паркан- пахучі, дивні квіти
І сад казково-запашний;

Пташки небесно-незвичайні;
Пісні Божественно-святі;
Все чисте, свіже і охайне
Так і виблискує в росі!

Й проміння сонця не пекуче,
А тепло-лагідне, приємне...
Усе таким я серцем бачу
І смутку геть не має в мене.

Усе в руках міцних, у Божих-
В душі нема розчарування.
Проблеми всі віддала Богу.
За Ним іду я без вагання!


Рецензии