Щодня Р1здво Христа святкуймо!

Щодня Різдво Христа святкуймо
В думках і в наших почуттях,
Щоб завжди в серці нашім був Він,
В словах, у поглядах, в ділах.

Ісус- Життя, Дорога й Правда.
Життя прекрасне лише з Ним!
Він Друг надійний і Порадник.
То ж місце в серці дай своїм

Христу Спасителю святому,
Щоб в хліву серця лад навів
І сів у серці Він на троні
Й життям всим верував твоїм.

Хай Дух Святий дає бажання
Всім примиритися з Отцем
Через народження й страждання
Ісуса, Який є Творцем

Усього сущого на світі.
Тож , друже, не відкинь Христа
Й живи завжди у Його світлі,
Щоб Божа милість, чистота,

Наповнили твоє серденько,
А також щирість, простота.
Відкрий Ісусу серця дверці.
Дай в серці місце для Христа.

Хай славиться Творець у всьому!
Хай серце буде не хлівом,
А світлим, чистим Божим домом-
Це все можливе лиш з Христом!


Рецензии