Моi рядочки

Мої рядочки, мої діти
Цілуються, біжать, кричать,
То повертаються з візитом
Поплачуть гірко, замовчать.

Мої рядочки – пташенята,
Вони летять у білий світ,
А то до купки так завзято,
А бо у вирій, у політ.

Співають пісню солов’їну
Про Україну і любов,
Червону мамину калину,
Говорять про таємне знов.

Вони живуть в моїй оселі,
Я з ними вдень і у вісні,
Мої ви пташечки веселі
Радіймо сонцю і весні!


Рецензии