У глибин душI

У глибині душі я чую голос мами
І на своїх плечах я відчуваю руки,
Вже зацвіла калина, а мами нема з нами
Не заспіває пісню про зустрічі, розлуки…

Лунала пісня дзвінко, співала її мама
Переливався голос, мелодія її.,
Матуся вчила жити і також научала,
Як працювати вміло, завзято на землі.

І як в дитинстві знову до неї пригорнуся
Побуду у обіймах, міцнесенько засну,
І до грудей рідненьких, легенько притулюся
Побачу сни яскраві у ніченьку ясну.

У глибині душі є пісня материнська
Забути я не зможу і навіть розлюбить,
Найкращу в світі мову – мову українську,
Вона в моєму серці і у душі бринить.


Рецензии