Укр. Гавкуни

Кому потрібні всі вони,
ці від природи гавкуни,
де голова в них без дірок
та й язики, теж без кісток.
Багато з них  сидять у Раді,
приходять в Шоу при нагоді,
в судах, у слідчих, у міністрах
у наглядових радах - звісно.
Перелопачують все те,
що ніби з неба їм мете,
і чешуть, чешуть язиками,
де їх зовуть всі гавкунами.
А я б оце, усіх зібрав
та в поле на буряк послав,
щоб у природі зняли пробу
перш ніж заповнити утробу.


Рецензии