Мэхэббэтем сезгэ анлатам!

Шушы матур бэйрэмдэ
Килэ минем дэ мэхэббэт анлатасым.
Йорэк туремдэ йорткэн якын кешелэремне,
Килэ минем дэ бэйрэм белэн котлап китэсем.

Энием, этим, йорэк сердэшчем булган дэу энием
Гашыйклар конендэ анлатам сезгэ уземнен мэхэббэтем.
Сез минем якыннарым, ин кочле тормыш терэклэрем!
Сезнен кузлэргэ карап, тоямын мин яшэу кочем.

Сенеллэрем - минем канатларым,
Сез бит минем ике йолдызым.
Тормыш юлларыгыз сикэлтэсез булсын!
Сездэн алам кунел тынычлыгын.

Туганнарым - энже бортеклэрем!
Сау-сэламэт кенэ булыгыз!
Урап утсен сезне кайгы-хэсрэт!
Сез барлыкны тою - ул жэннэт!

Дус-ишлэрем, минем Мариночкам,
Сезгэ дэ мин анлатамын мэхэббэтем.
Сезгэ дэ телимен мин бары ак бэхетлэр.
Сез бит минем - йорэк сихэтлэрем.

Яратканым, минем соеклем,
Анлатамын сина мэхэббэтем.
Син - елмаю сибучем йозлэремэ.
Син - соенеч жибэручем коннэремэ.

Анлатамын мэхэббэтем - hэммэгезгэ!
Белгэннэргэ, кургэннэргэ hэм дэ инде улгэннэргэ.
Сез hэммэгез, минем тормышыма, ни дэ булса алып килгэнсез...
Кем соенеч, кем коенеч,  кемдер шатлык, э кемнэрдер бары укенеч.

Сезсез бит мин, мин була алмас идем.
Шундый шаян кызчык булып кала алмас идем.
Анлатамын уземэ дэ мин мэхэббэт.
Сезне юлларымда очратканым очен.

Кемнендер юанычы, куанычы, э кемнендер эч пошыргычы булганым очен.
Укереп, ярсып елыйсым килгэндэ дэ, елмая белгэнем очен.
Бу доньялада югалмыйча уз юлым белэн бара алганым очен!
Голия булып кала алганым очен!

08.02.2020г.


Рецензии