Небагато на свiтi

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Небагато на світі довго буває важливим
якщо мова не йдеться о власної любові
і у житті трапляються дива-усе можливо
на нас хлинуть у душі почуття раптові...
Небагато на світі довго буває за потрібне
якщо мова не йдеться о власним щасті
і у житті зустрінеться людина серцю рідне
у виборі ми покладаємося на сили власні...
Небагато на світі довго буває незабутнім
якщо мова не йдеться о власної душі
і у житті завжди будуть спогади присутні
але заради майбутнього треба на ризик йти...


Рецензии