Жiнки створенi мистецтвом

Жінки створені мистецтвом
потому завжди такі прекрасні
дієвим для натхнення є рецептом
іх уподобання ніколи не напрасні...
Жінки створенні у бажанні
і їхні лиця малює нам життя
красу ніколи не побачиш у стражданні
без теплих слів не нахлинуть почуття...
Жінки створені у любові
їх очі є шлях до тонкої матерії
поринути у щастя ми завжди готові
і у закоханих сердець нема стратегії...


Рецензии