Полтава

Полтава, Ти моя Красава,
Я в тобi родився,
Полтавчанами христився,
Честь тобi i слава!

Ти моя голуба,
Я без тебе,
Я у болi
Де вона, та краща доля?

Я шукав  у ї ї полi
Я шукав на полюсах.
Краще - де родився
Я шукав ту долю в снах…

Я тепер уже не в полi
Не на полюсi дай Боже,
Ти ще ближче менi стала,
Рiдненька Полтава!

За Полтавським рiдним краєм
Я по щирому скучаю
З серцем i душою краще,
Я без тебе догораю…

Я в тобi родився,
Рiдненька Полтава,
Полтавчанами христився,
Ти моя Красава!!!
 
Юрий Вернин
29.02.2020.


Рецензии