Прощенна недiля

Сьогодні Прощенна неділя,
Прошу я вас, простіть мені
Чим завинив, у чому грішний
Я перед вами у житті.

Не можу в собі затаїти
Хоч крихту жалю ще на рік,
Не зможу я в душі з цим жити,
Прошу я вас, мені простіть.

Може, вас я чимсь образив,
Може, щось не то сказав,
Про це розкаююсь я щиро,
Бог нам всім усе прощав.

І я прощаю всіх вас щиро,
Не маю ні на кого зла,
Щоби жили в любові, в мирі,
В добрі, що Бог нам всім зсила.

18.02.2018


Рецензии