I знову снiг

І знову сніг,
і знову вітер,
і знову заметіль.
Ніяк зима нас не покине,
не забере свої « знаряддя»,
вдалечінь.
Сьогодні –
перший день весни,
мороз лютує,
лякає із останніх сил
і наче, візерунками малює
усе підряд , на спомин,
нам усім.
Та все дарма…
День більшає
і сонце наступає,
позаду холод залишає,
і почуття нового відкриває…


Рецензии