Когда прiходiт супостат,

Ёго v трэ цылуваты

Ідёт воjна по в7 фронтам.
Но чё-то как-то v слабко s!
І потому мы по зубках
Уvармо православных!

А в туркыj грошыj ны хапат,
Коп sо хоть влад купляты j.
Бо нахера Саі Баба
Ізнов Прыходэ к падлам ш.

І вот мы j грэкыj к вам на ганк!
А ну но трахны танком!..
А на Вкраіны лізэ ль гад
Пуд хваjно мырыканко.

І іс3бляе всіх пудрад.
А шо кому Донбас тоj!
Не! І лівіjцы хаj сjідять
Шэ с парочку гранатыj.

Мы батальоны чынно в рад
Поставымо з vыдамы!
Бо дэ Москва там узяла
Якого Вовка катам.

І всэ ламае інтырнат:
Во! Францыjка ш сгарае?
Усе технологы v зудять,
Коб світ но узорваты.

Дэ бачыв бо наш молодняк
Якые воjны j скальпы.
І ны відомо ш, воспітать
Какім макаром сранцыj.

Но… віноваты но воvдя v!
Чаво воны так гарны?
Не! Гэ но куклы в Норны Ляль.
І дэсь в псіхушцы цар наш.


Рецензии