Remember about the immune system

Remember about the immune system ...
Remember to wake up optimistic ...
Take a glass of water with real lemon juice ...
Use onions and garlic in food ...
Lubricate under the nose tiger balm ...
So all the virus should be killed ...

Ricorda l'immunit; ...
Ricordati di svegliarti ottimista ...
Prendi un bicchiere d'acqua con vero succo di limone ...
Usa cipolle e aglio nel cibo ...
Lubrificare sotto il naso balsamo di tigre ...
Quindi tutto il virus dovrebbe essere ucciso ...

Не забудьте проснуться с оптимизмом ...
Возьмите стакан воды с настоящим лимонным соком ...
Используйте лук и чеснок в пищу ...
Смазывать под носом тигровый бальзам ...
Так что все вирусы должны быть убиты ...

Husk om immuniteten...
Husk ; v;kne optimistisk...
Ta en glass vann med ekte sitron saft...
Bruk l;k og hvitl;k i maten...
Sm;re under nesen tiger balsam...
Slik alle viruset skal bli drept...

Zoja Sperstad


Рецензии