У мить нiчну, коли мовчання сенс...

У мить нічну, коли мовчання сенс
спокутує гріхи багатослів'я,
я завмираю біля узголів'я –
без шепоту, без віршів, без пісень.

Мов сон, який не користає слів,
який дарує мову, що не чути,
дивлюсь – не знаю, як з тобою бути,
як не зламати словом ніжність снів?

Бажав сказати щось, та зрозумів,
чом слову ніжний дотик чинить спротив:
тому, що Бог нам ніжний людський дотик
подарував раніше ніжних слів...


Рецензии