desire... infinite...

Горячее Желание жаждет — Бесконечности...
Короткая Жизнь дарует — тОлько Конечное...

............................ hot desire craves infinity...
............................ short life grants only the finite...

© Olga Karpilova  «desire:;»*


Рецензии