Хайку про кохання

(АК присвячую)

Закохана жінка сміється дзвінко
Неначе весняний струмочок дзюрчить,
Коли говорить про свого Коханого…

Жінка, яка спілкується із нудьги, вимушено,
Дратується і стурбована
Серце її мовчить...


Рецензии