Мамо

Мамо, мамо...
Як  без тебе тоскно.
Є у Божім царстві зорепад?
В цьому світі майже все відносно
Тільки  маму не вернешь назад

Мамо, мамо...
Як без тебе лячно.
Не пригорнешь і не скажешь;"Донь..!"
Я тобі, кохана , дуже вдячна
За любов і світ твоїх долонь

Ти мене прости ,
Бо я не вміла
Біль твій, як ті хмари розігнати
Десь я бігла...
Щось мені кортіло...
А ти все мене чекала, мати...

Ти моя красива ,дивна пані
Ти завжди веселою була
Хто ж бо знав, що день той був останній...
Тато й мамо - божі два крила.

Не шкодуйте слів для матерів!
Поки вони чують і кохають
Хочь від Вас хай лиха не зазнають
Не шкодуйте слів, турбот , дарів!

Скільки б не минуло Вам років,
Скільки б не побачили Ви дива,
Все що треба Вам є в матерів
Й кожна Вас для щастя народила


Рецензии