Панчохыj гонэ v хтось с туфлеj

Когда упрямая свірель
Свірепо лезет на органа,
Я v вот!..возьму і хлопну Таньку j
Пуд одіялцэм у мынэ.

Я ныкуда ны цілыj дэнь
А ны j ходю і бы j v ны лазю j.
Да вот vэ: на і откыдаjся –
Даваj подvэнімсі, Базэj!

І  вот вона взяла свое.
Ну, накрутыла шося ф хару вv.
А ты v ны спыш, а но j вітаеш
У облацех святых отцеj.

Да подывысь! Аvно j звонеть!
І ты быvы хуjчіj, аш падаj.
Бо гэто ш прамо, мусыть, з матро
Шось там случылося в тыбэ.

Но нет! То был какоj-т подлец.
Бо і во сне сказав: не нада!..
От будэ но хтось забавляцца:
Смотрець на Мышку у ф тібеть.

А ты іды! Сыды, як пень зь
І плач по тэjі драні хваjныj.
Ну, бо така, ах, шэ j млада vэ
І на ліцэ пічать слёзэj.


Рецензии