Весна

Мене дивує
природа своєю красою,
найбільш всього весною,
коли починають
цвісти первоцвіти,
а далі кульбаби
заполоняють все навкруги,
в жовті доріжки і килими.

А трави, дерева
смачно покриті
в яскраво - зелені кольори.
Сонечко світить
на небі блакитнім,
грає на всі боки,
пташки щебечуть
і виспівають дивно
на різні, дзвінкі голоси.


Рецензии