Усё в полiтiков возмоvно!

Ітак, Земля вокруг святая.
І только нет на неj нічё,
Что б помешало Кедмі Яшке
Отрезать ломоть хоть японць.

Ібо чого ты гэто каvыш,
Шо концітуцыjка усэ вvэ запріsаjт,
Колы по договору с бонді
Мы моvым шэ шо одломаты от пірог.

Мы чэшым лысыну сігодні:
Оj, ек то, как то мы прошляпылы Восход?!
Бо ведь моглы бы навыть воjско
Оставіць хоть бы в тэjі самыj онё Польшь.

Ах, эволюцыя восходыть!
А інволюцыі ныма і быть ні моv.
А свыны в ріпу дэ заходять,
Колы ты спыш уvэ пошті шо гонды во.

Грыбы ростуть у нас тут довго v.
Колы і навыть гынды во
Ны цюкру ны дала махоjніц
У ва саправднае v віно.

Так отчевоь vе… оj, да что там?..
Хтось но во v пальцэм стукніл ны зусём на то.
І вота: оп-па! На, соколык,
Шэ фігу с маjслом поніволі в Зіліновск.


Рецензии