Обичам те

ОБИЧАМ ТЕ

Като дъжд целувките ти нека падат -
остави на гърдите следи от червило.
Заливай ме с косите като водопади.
Всичките капризи ще изпълня търпеливо.

Потъвам в гъстата гора на твоите ресници.
Прегръщам те със силните ръце грижливо.
Иска сърцето ти да литне като птица,
но не знае где ще бъде по-щастливо.

С теб да се познаем искаме на вкус -
устните се впиват в твоите до болка.
Танцуваме безмълвни в тъмнината блус.
"Обичам те!" - шептим един на друг... И толкова...

30.09.2017 г.
3729 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии