Повтарям

ПОВТАРЯМ

С ръката ме докосна.
Целият настръхнах.
Погледът ти ме изгаря.
Преди да полетя към Космоса
целувам устните изпръхнали.
И пак повтарям ли, повтарям...

07.10.2017 г.
3744 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии