***

Ось умру,як поховають?
То в людэй нэмае грошэй
Гроши якжэ,выщи мають
То думци з Петром.Порошэй

Ще яки розбоем нагрэблыся
Та грэбуть сёгодня
Вы йим на фиг вси здалыся,
А рабамы годни

Нэ пытай у ных копийку,
Нэ пытай в зажратых.
Нэ дадуть,здэруть щэ стилькы
Щоб було на що гуляты.

Жить,гуляты,жрать,лэжаты.
Кожэн дэнь у ных за свято
Докы будэтэ мовчаты?
До кости зидралы шкиру
Божэ,то воны бэз виры.

Вам нэ майе куды зйихать
Вы нэ можэтэ вжэ дыхать
Стилькы вам тэрпиты лыхо
Убэры господь йих тыхо

Убэры куды подали
Щоб дорогы нэ пизналы
Щоб вси згынулы воны
Всэ то диты сатаны.

Годи вжэ ото тэрпиты
То прыйшла пора спытать.
Вси мы ривни бога диты
Досыть йим вжэ дуркувать.
 


Рецензии