Commandos from Earth on planet Artebulos Map

https://music.yandex.ru/album/9813431/track/62319908
Unthoughtful
Исполнитель: Charlotte de Witte

Script for film "Commandos from Earth on planet Artebulos Map" Sci-Fi
Сценарий второй серии-фильма "Коммандос с Земли на планете Артебулос Мап" (научная фантастика).

Civilization on planet Earth for quite some time won a socio-space tender for the presentation of centralized social management services and became the capital in the Milky Way Galaxy.
Some colonies - observation posts of civilization were in the "lost worlds" - on distant small planets that no one or few knew about, nevertheless, social responsibility and the highest culture of earthlings predetermined patronage and concern for small wild alien communities.
Earthlings “cared about everything” and this more than once served as a “cheap accusation” of aggressiveness on the part of some civilizations “loving to count resources”, which, by and large, did not care about the fate of small lost worlds.
That is precisely why the planet Artebulos Map appeared - the planet Artebulos, which was only on the star maps of the civilization of planet Earth.

Observation post on planet Artebulos, earthlings watch as a wild tribe of very hungry people got the quasirog carcass on the hunt and in a greedy hungry rush they pull meat pieces from the fire.
- look at that furry bully over there - he doesn't let children and women eat!"
- I ask everyone to hold back, we must not interfere with the course of their evolutionary development!

***

Цивилизация на планете Земля уже довольно продолжительное некоторое время выиграла социально-космический тендер на представление централизованных сервисов социального управления и стала столицей в Галактике Млечный Путь.
Некоторые колонии - посты наблюдения цивилизации были в "затерянных мирах" - на далёких маленьких планетах, о которых никто или мало кто знал, тем не менее социальная ответственность и высочайшая культура землян предопределяла шефство и заботу о маленьких начального уровня развития инопланетных сообществах.
Землянам "до всего было дело" и это не раз служило "дешёвым обвинением" в агрессивности со стороны некоторых "любящих считать ресурсы" цивилизаций, которым по большому счёту судьба маленьких затерянных миров была безразлична.
Ровно поэтому появилась планета Артебулос Мап - планета Артебулос, которая была только на звёздных картах цивилизации планеты Земля. 

Пост наблюдения на планете Артебулос, земляне смотрят как дикое племя очень голодных людей добыли на охоте тушу квазирога и в жадном голодном порыве растаскивают куски мяса с костра.
- посмотри вон тот мохнатый громила - он же не даёт поесть детям и женщинам!
- прошу сдерживаться, мы не должны вмешиваться в ход их эволюционного развития!


Рецензии