Ти хочеш Максим Недобрый

Я хочу бізнесменом стати
І хочу книжку написати
Я хочу жінку, щоб була красива
А зачіску, не хочу щоб була сива
Це легко все сказати, дуже
Але ти зможеш це зробити, друже?
Ти хочеш гроші мати всі
І довести ти хочеш всім
Що подолав, прогнув цей світ
І не скотився з голови твоєї піт
Але, так друже, не буває
І мрії від тебе тікають
А із поразкою і знову
Розачаруєшся в собі


Рецензии