Чебуреки Максим Недобрый

Ох чебуреки, чебуречки
Я з‘їсти вас хочу
І більш терпіти я не взмозі
Піду і пригну я з мосту
Але, дурацький план у мене
Вони ж вже скоро будуть тут
Ох чебуреки, чебуречки
Я вас так сильно всіх люблю
Ви моє у чумі лиш зілля
Ви мій корабель, якщо в океані я
Мої єдині чебуречки
Я їсти буду досхочу
Ох чебуреки, чебуречки
До мене принесли вас всіх
Я поперчу й охолоджу
Вас з’їсти я хочу
Ммм, який смак, який смачний
Ммм, як витончість моя
Ммм, чекайте щось в зубах
Це папірець з контрольной, а!?
Чекайте, що я їм, де я?
А це все школа проклятая
А їм я зошит з надписом біологія
О ні, я в школі їм папір
Да що зі мной!?
Я ж не один
Тепер фраза «проклята школа»
Набува зовсім іншого значення


Рецензии