Из всех людей, вылез я один Максим Недобрый

Я був так високо, що не було птахів
Розклав палатку
Розкрив шоколадку
Водночас смачно
І водночас класно
Так тихо, мов замовкли всі за раз
І насолоджуюся я цим тільки раз
Не видно було ні одній душі
Й не місце було ні одній сварці
Я піднімався на цю гору п‘ять годин
І з всього люду, що ліз в гори, виліз лиш один
Я був так високо, що не було птахів
І з всього люду, що ліз в гори, виліз я один


Рецензии