Знову Максим Недобрый

Я не добився її серця, знову
І знову, завтра спробую я раз
Не може вона, мене не любити
Якщо, любов її, шука мене не раз
Вона не простадівчина із села
На подарунки вона має хист свій
Але, незвичний я якраз такий
Що подолаю кригу криголамом
І квіти куплю, коли не сезон
От я такий, хлопчак - простак якраз!
Підхожу по параметрам до Вас
Але, мене вона і знову відхилила
Напевне, в мені ніць не зрозуміла
Можливо, завтра використаю я спробу
Бо не добився її серця знову


Рецензии