В нас тут есця шэ й молё во з дойкы

Мы прышов, ох, у во ж рысторан!
И заКазуЕм ш пиццу шыкарну.
Ты ж бував ажны в Рыловыщах
И заходыв у краму собачу.

И во в Мити аж молько в руках,
Шо но з дойкы прынэсла хозяйка.
А смытаны – й ны с фсекых гомняшк.
Да и сырку са й твораг клынач на.

Даш ли ты мне порваный гамаш,
Шоб оно доповзти до Опадыщ?
И товди, го, уж точно узнаш,
Чьто пачём у ва Сашмый калгасы.

За десяткы киломы3й пляш,
Шоп купыты хоть спичку-запалок.
Розбурылы й апошнь шалабан
Ув Сухому Бори гындэ няни.

А роботы у нашых срачах!..
Хоть хто дустом чы навальни вкрасыв?
Розламалы вси школы в баланд
И но возять с Чырнобыля ваксу фш.

Вот такый-то в жыдивськых руах
Рух саправдный пуд час зымовласця.
Так шо зарэ й сухарыка вжырым ш
Да й з изюмком, быс цюкру, но глянь идь.


Рецензии