Цените мир!

Цінуймо мир!

Цінуймо мир в своєму домі
і хліб, що пахне на столі;
цінуймо друзів і знайомих,
цінуймо зіроньки малі,

що в небі світяться над нами,
цінуймо землю, що віками,
з колиски рідною була
і хліб цей запашний дала!

Цінуймо нашу рідну мову,
як тепле сонце, як весну,
як пісню, кожному знайому, -
веселу, щиру, голосну!

Хай пісню, що в пташинім злеті,
почує не одна зоря, -
цінуймо мир на всій планеті!
Дай, боже, щастя для Землян!
               
Лютий 2016.


Рецензии