Боюсь

Все не прийду ніяк до тями,
від поцілунку в тишині.
Гора… Стрімка гора між нами
й бездонне небо в вишині.

Боюсь до тебе доторкнутись
хоча би подумки, вві сні,
щоб ненароком не забутись
і погляд мій не завеснів.

Боюсь еротики обману,
ватаги грубих підошОв…
Як довго я шукав кохану!
Чи справді я тебе знайшов?

27.02.2020


Рецензии