Possibly finally humans can open their eyes

Possibly finally humans can open their eyes?
Finally can see if what is wrong and right?
Or was it just more selfishness to become unfaithful to one's neighbor?
Humans are approved the madness of art ...
Now danger came to be killed from coronavirus ...

Forse finalmente gli umani possono aprire gli occhi?
Finalmente puoi vedere se cosa ; sbagliato e giusto?
O era solo pi; egoismo diventare infedele al prossimo?
Gli umani hanno approvato la follia dell'arte ...
Ora il pericolo venne ucciso dal coronavirus ...

Возможно, наконец люди могут открыть глаза?
Наконец можно увидеть, если что не так и правильно?
Или это просто эгоизм - стать неверным своему соседу?
Люди одобряют безумие искусства ...
Теперь опасность стала убивать от коронавируса ...


Mulig endelig mennesker kan ;pne ;ye?
Endelig kan se om hva er galt og riktig?
Eller ble det bare mer egoismen med ; bli utro til n;rmeste?
Mennesker er godkjent galskapen innenfor kunst...
N; kom fare ; bli drept fra coronavirus...

Zoja Sperstad 26.02.2020


Рецензии