Крок у вiрний бiк

Від кохання млосно завмирає
Сяйво кожної клітиночки душі.
Кожен подих сенсу набуває,
І здається щастя на межі.
На межі життя і нескінчення, 
На межі бажання й почуття.
Тільки крок до вічного натхнення -
І назад не буде вороття.
Та, життя - не казочка про щастя,
Бог - не добрий, милий чарівник,
То ж, подивимось тепер чи вдасться
Їм зробити крок у вірний бік.

PS:ілюстрація - моя картина.

#ятранслятор #вірш #стихи #творчество #творчість #картина


Рецензии