Чекаю дня народження

До дня народження - два дні.
А це - приємнощі одні.
Щоб було все як я хотів -
родина вже напоготів.
У домі буде вихідних -
бо ще дитина я для них.
А я дорослий далебі -
волію книг тепер собі,
з оповіданнями, ессе,
і так - цікавих і про все.
Я звик читати. Риса ця
хлопчині вельми до лиця.

Лютий 2020


Рецензии