ghostly kisses...

Любовь, что не сМогла — себя убИть, тревожит Разум — не давая жить/ не даёт Нам жить...

................... whow could I ever know more?
................... when everything is held by threat
................... how could I ever feel you?
................... once again, without losing my mind...

© Olga Karpilova  «ghostly kisses...»*


Рецензии