втеча

а це все втеча -
                вимушене, ні -
                туди, де те,
що тут було -
              в далечинь
              спогадів та рейок відійде
                й гуде
свободи вітер

діти
квітів                на вітах
                золотого древа де
на самоті
             так солодко

і ми там


Рецензии