stranger by the bonfire

stranger by the bonfire
tell me how to be happy
i am one of those who
was always alone
quiet of the night, i've become like part
of the autumn pictures, low on sun

look outside your window--
maples whispering low
you are one of those who
could lend me a hand
set on light with fire of the charred soul
life of this night-stricken man

oh, where are you, oh stranger?

i know it's all in me. summer died in my heart
grey rain's like a wall, what a sad view!
all that's left for me is to get through the night
as this night is just an autumn's ruse!

oh stranger, give me reason to share with you my dreads
oh stranger, my home is empty and sad


Черный Кофе - Незнакомец

Человек у огня расскажи мне о счастье
Я один из тех кто всю жизнь был один
Тишина и ночь, я словно стал частью
Бедных солнцем осенних картин

Посмотри за окно- тихо шепчутся клены
Ты один из тех кто мне смог бы помочь
Ты зажги огнем души опаленной
Человека, чья жизнь словно ночь

Где ты, незнакомец

Знаю, дело во мне. В сердце умерло лето
Серый дождь стеной. О! Унылый пейзаж
Мне осталось лишь дожить до рассвета
Эта ночь- не ночь, осенний мираж

Незнакомец!
Дай мне повод разделить с тобой грусть
Незнакомец!
Мой дом печален и пуст


Рецензии