Мамо!

Мамо, матусю, рідненька
Лину до тебе серденьком
Розумом я розумію,
Що не побачимось ми.

Як ти себе почуваєш?
За мною спостерігаєш?
Поради даєш, я знаю
Мене ти бережеш.

Матінко, мамо, найкраща
Поряд зі мною ти.
Дітки мої підростають,
Їх не побачила ти.

Все, що я зараз маю,
Уклін тобі до землі,
Велике тобі спасибі,
Зате, що була ти...

Маленька, рідненька, кохана
Ти з неба за нами дивись,
Я знаю, ти поряд з нами,
Приснись мені, мамо, приснись...


Рецензии