Перлина Украiни

Я влітку народилась
    серед степів квітучих,
        серед курганів темних
             та запашних гаїв.

Донбас - моя колиска, 
     мій рідний край співучий!
         Дізнатись довелося
              йому складних часів.
                ...
Я рада, що Одеса
     теплом мене зустріла,
          промінням сонця лагідним 
               та морем без межі.

Вона мені, як мати,
     подарувала крила
           на самому тяжкому,
                можливо, рубежі.
                ...
Перлина України -
      Одеса, моя мила!
            Тут люди посміхаються
                негодам всім на зло.

Я радості бажаю
       та всім бажаю мира,
             щоб щастя неминуче
                у серці розцвіло!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.