Instagram

Якщо вважати життя за Instagram
без фотошопу ти завжди страждаєш
і старі фотографії це твій храм
але завмерлі почуття ти не сховаєш...
Любов - це не віртуальний простір
а спогади залишили відбиток на душі
і справжню долю вибрати не просто
хоча у нас немає вже іншого путі...
Без інтернету справжній світ існує
набридлий смартфон свій виключай
з думками побути на одинці не зіпсує
що дійсно ти бажаєш у серця запитай...


Рецензии