Криниця-студениця

                ***



Ой, криниця – студениця,
В тебе вода – льодяниця,
Дай відерце наберу,
Серце, душу освіжу.

Ти солодку воду маєш
І стоїш ти в холодку,
Усім завжди догоджаєш,
Бо водиця до смаку.

На сопілочці вже граю
Я тобі у ранній час,
Щиро, дзвінко всім співаю
Свою пісню водночас.

Тому й ти до мене линеш
І цілуєш у вуста,
Мене, вірю,  не покинеш,
Щоб не сталася журба.


8.12.2011


Рецензии